3DHome Architect Compatibility

Discuss 3D CAD and architectural software, and architectural rendering and design media-related topics. Moderated by the Artifice Customer Support Team.

3DHome Architect Compatibility

Postby sncf_fan » Sat Jan 15, 2011 6:08 pm

Hello,

Newbie here hoping for a bit of information.

I have recently had a hard drive failure which among other things took with it my venerable old 3D Home Architect program from many years ago. Fortunately my data files are backed-up on CD ROM. Could someone advise me of an inexpensive current program that would be able to import my old data files? The file extention is typicaly .PL1 .PL2 or .PLB depending upon if they are first, second or basement floor plans.

Thanks in advance and Cheers

Carl
sncf_fan
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 15, 2011 5:59 pm

Return to Architectural 3D CAD Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron

User Control Panel

Login

Who is online

In this forum zone there are 5 users online :: 0 registered, 0 hidden and 5 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 508 on Thu Jun 25, 2009 11:21 am

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
DesignCommunity   ·   ArchitectureWeek   ·   Great Buildings   ·   Archiplanet   ·   Books   ·   Blogs   ·   Search
Special thanks to our sustaining subscribers Building Design UK, Building Design News UK, and Building Design Tenders UK.